Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέθανε ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Ζαν Πιέρ Άνταμς μετά από 39 χρόνια σε κώμα

Πέθανε ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν Ζαν Πιέρ Άνταμς μετά από 39 χρόνια σε κώμα

Τον τραγικό τέλος της ιστορίας του Ζαν Πιέρ Άνταμς γράφτηκε σήμερα (6/9) αφού ο πρώην αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν που νοσηλευόταν για 39 χρόνια όντας σε κώμα, πέθανε σε ηλικία 73 ετών.

Ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς του γαλλικού ποδοσφαίρου, έχασε την μάχη με τον θάνατο. Ο Ζαν Πιέρ Άνταμς, απεβίωσε σήμερα (06/09) σε ηλικία 73 ετών, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης Νιμ και αφού παρέμεινε σε βαθύ κώμα για 39 (!) χρόνια. Ο Άνταμς βρισκόταν σε αυτήν την κατάσταση από τις 17 Μαρτίου 1982 και μετά από ένα λάθος στην αναισθησία που του έγινε κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, σε νοσοκομείο της Λιόν, για αποκατάσταση ρήξης χιαστών συνδέσμων.

Όλο αυτό το διάστημα η σύζυγός του Μπερναντέτ έμεινε στο πλευρό του, αρνούμενη να τον αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη, με τον 73χρονο να πεθαίνει τελικά σήμερα από φυσικά αίτια.

Ο Ανταμς υπήρξε 22 φορές διεθνής με τους «πετεινούς» στο χρονικό διάστημα από το 1972 μέχρι το 1976 και αγωνίσθηκε στην Νιμ, στην Νις και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μαζί με τον Μάριους Τρεζόρ, αποτέλεσαν ένα αξεπέραστο αμυντικό δίδυμο, που είχε το προσωνύμιο η «μαύρη φρουρά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις