Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Πετούσε φωτιές” ο Ολυμπιακός! 5-0 την Μποτοσάνι [pics]

“Πετούσε φωτιές” ο Ολυμπιακός! 5-0 την Μποτοσάνι [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στον σωστό δρόμο δείχνει ότι βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Μαρτίνς συνέτριψε την Μποτοσάνι με 5-0 στο δεύτερο φιλικό της επί αυστριακού εδάφους, με τους “ερυθρόλευκους” να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Ντεμπούτο Χριστοδουλόπουλο -Φετφατζίδη. Γκερέρο, Φορτούνης, Καμαρά, Βέργος και Βρουσάι οι σκόρερ των Πειραιωτών.

Ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία, συντρίβοντας τη ρουμανική Μποτοσάνι με 5-0.

Στο ντεμπούτο των Χριστοδουλόπουλου και Φετφατζίδη, η ομάδα του Μαρτίνς έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο Γκερέρο άνοιξε το σκορ στο 41′, έπειτα από ασίστ του Λάζαρου, ενώ με δύο τρομερά σουτ του Φορτούνη (50′) και Καμαρά (58′), ο Ολυμπιακός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι Βέργος (86′) και Βρουσάι (88′) πέτυχαν τα άλλα δύο τέρματα των Πειραιωτών.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Τσιμίκας, Ρομαό, Ανδρούτσος, Μάριν, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Ένχελς (80′ Ευαγγέλου), Βούκοβιτς, Σάλιακας (77′ Μάνος), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς από το 46′.

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ (Κοστέλ Ενάτσε): Μπράντζα, Μπούρκα, Μίρον, Πάπα, Γκολόφκα, Ροντρίγκες, Αντρέι, Οαΐντα, Ρομάνι, Μπρεκάλο, Κιτόσκα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Βελτιώθηκε η ομάδα σε σχέση με το πρώτο ματς. Μου άρεσε ότι είχαμε καλύτερες αμυντικές καλύψεις στην άμυνα. Παρότι βάλαμε μόνο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είδαμε περισσότερη οργάνωση στην άμυνα κι αυτό είναι κάτι που θέλω. Κρατάω το πρώτο ημίχρονο, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο εντυπωσιακοί πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Συμπληρώνουμε 20 μέρες προετοιμασίας, όλη η ομάδα δούλεψε πολύ και είμαι ικανοποιημένος”, τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για το στοιχείο της πίεσης που ασκεί ψηλά ο Ολυμπιακός:

«Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός. Όσο πιο ψηλά πιέζεις, μπορείς και κλέβεις μπάλες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, γιατί η αντίδραση όταν χάνεις την μπάλα πρέπει να είναι αυτή».

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις