Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πιωμένος πρώην παίκτης του NFL συμμετείχε σε τροχαίο κι έπεσε για ύπνο στην άκρη αυτοκινητόδρομου

Πιωμένος πρώην παίκτης του NFL συμμετείχε σε τροχαίο κι έπεσε για ύπνο στην άκρη αυτοκινητόδρομου
ΑΠΕ

Δεν το… σήκωσε το ποτό ο Βοντέ Ντέιβις. Ο πρώην παίκτης του NFL βρέθηκε να κοιμάται στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου στην κομητεία Μπρόουαρντ της Φλόριντα, αφού προηγουμένως είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Το TMZ εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες στις οποίες ο Βοντέ Ντέιβις εμφανίζεται να κοιμάται στην άκρη αυτοκινητόδρομου, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, μετά από ένα τροχαίο. Ο πρώην “αστέρας” του NFL φέρεται να τράκαρε το Tesla του σε ένα φορτηγάκι Toyota, που ήταν ακινητοποιημένο.

Από την συγκεκριμένη πρόσκρουση το όχημα του Ντέιβις διαλύθηκε, ενώ φαίνεται πως τραυματίστηκε κι ένας άνθρωπος. Ο 34χρονοςΝτέιβιτς εμφανίστηκε στη συνέχεια να κοιμάται στην άκρη του δρόμου, τστο σημείο του ατυχήματος, την ώρα που κόσμος περνούσε από δίπλα του!

Σύμφωνα πάντα με το TMZ, ο Βοντέ Ντέιβις δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τις αισθήσεις του όταν οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο περιπολικό. «Μυρίζω αλκοόλ πάνω σου και η ομιλία σου ακούγεται σαν μουρμούρα. Με το ζόρι μένεις ξύπνιος», είπε ένας αστυνομικός στον πρώην παίκτη του NFL, την ώρα που τον ανέκρινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Απ’ τη μεριά του, ο Ντέιβις παραδέχτηκε ότι είχε πιει κάποια ποτά, αλλά δεν θυμόταν να έχει εμπλακεί σε ατύχημα. «Τα μάτια σου είναι κατακόκκινα», του είπε ένας δεύτερος αστυνομικός. «Η ομιλία σου είναι ασαφής. Με δυσκολία μένεις ξύπνιος. Είσαι καλά; Παραλίγο να σκοτώσεις κάποιον».

Ο Βοντέ Ντέιβις συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 500 δολαρίων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις