Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πιρς Μόργκαν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο ίδιος ζήτησε τη συνέντευξη πριν το Μουντιάλ και ξέρει ότι μπορεί να είναι το τέλος του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Πιρς Μόργκαν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ο ίδιος ζήτησε τη συνέντευξη πριν το Μουντιάλ και ξέρει ότι μπορεί να είναι το τέλος του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δώσει μία συνέντευξη “φωτιά” στο διάσημο Βρετανό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν, ο οποίος και υποστήριξε ότι ήταν προσωπική επιθυμία του σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μιλήσει πριν το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Μόργκαν υποστήριξε ότι δεν του είπε ξεκάθαρα ότι θα φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αντιλαμβάνεται πως με όσα δήλωσε για την ομάδα και τον προπονητή της, άνοιξε ουσιαστικά την… πόρτα της εξόδου από το Ολντ Τράφορντ. Σημειώνεται ότι συνέντευξη θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε δύο μέρη την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη (16-17/11).

Οι δηλώσεις του Μόργκαν για τον Ρονάλντο

«Ο Κριστιάνο μου ζήτησε να το κάνουμε. Τόσο απλό. Δεν το ζήτησα εγώ, εκείνος το ζήτησε. Έγιναν όλα πολύ πρόσφατα. Το σκεφτόταν εδώ και λίγο καιρό. Νομίζω πως δεν είναι μυστικό ότι αισθάνεται ολοένα και πιο έντονο εκνευρισμό το τελευταίο διάστημα για όσα γίνονται στη Γιουνάιτεντ εδώ και έναν χρόνο.

Ένιωσε πως ήταν η ώρα να μιλήσει. Ήξερε πως θα ακολουθήσουν εμπρηστικά σχόλια, ήξερε πως πρόκειται να ενοχλήσει πολλούς, αλλά νιώθει επίσης ότι πρέπει να το κάνει. Γνωρίζει πως ο κόσμος θα ασκήσει κριτική σε βάρος του, αλλά ξέρει επίσης ότι όσα λέει είναι αλήθεια. Κάποιες φορές η αλήθεια πονάει.

Νομίζω ότι το κίνητρο πίσω από το timing της συνέντευξης είναι προφανώς το ότι αρχίζει το Μουντιάλ, εκείνος είναι με την Πορτογαλία, μια καλή ομάδα που μπορεί να κάνει ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο. Του δίνει έναν μήνα μακριά από τη Γιουνάιτεντ. Ήθελε να το κάνει πριν φύγει για το Κατάρ.

Παρέχει χρόνο για να καθίσει η σκόνη μετά από όσα θα πει, ώστε όταν επιστρέψει να προσπαθήσει και να λύσει τα προβλήματα. Όπως τονίζει και στη συνέντευξη επανειλημμένως, αγαπάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγαπάει τους οπαδούς.

Αλλά αυτό στο οποίο επέστρεψε, κατά την άποψή του, είναι ένα στάσιμο κλαμπ που δεν έχει προχωρήσει καθόλου απ’ όταν έφυγε. Δεν καταλαβαίνει γιατί δεν συνέβη αυτό. Αισθάνεται ότι αν δεν μιλήσει, δεν θα αλλάξει τίποτα. Σίγουρα δεν μου είπε ότι πρόκειται να φύγει σίγουρα. Αλλά γνωρίζει ότι αυτό που κάνει με αυτή τη συνέντευξη μπορεί να σημάνει το τέλος του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προφανώς, δεν είναι χαζός.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει ένα καλό Μουντιάλ και σε αυτή την περίπτωση θα είναι η καλύτερη ευκαιρία του να πάρει τη μεταγραφή που θέλει τον Ιανουάριο, η οποία είναι σε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει στο Champions League και θα του επιτρέψει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο για μερικά ακόμα χρόνια. Θέλει να αποσυρθεί γύρω στα 40 του χρόνια, μου είπε.

Παραδέχθηκε ότι το να φύγει για τα αποδυτήρια πριν τελειώσει το ματς με την Τότεναμ ήταν λάθος. Ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, αλλά δεν ζητά συγγνώμη από τον Τεν Χαγκ για το ότι αρνήθηκε να γίνει αλλαγή».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις