Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πλατανιάς – Λάρισα: Πεντοζάλι… στα χιόνια!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πήρε φόρα ο Πλατανιάς. Μετά τον Παναθηναϊκό, οι Κρητικοί επικράτησαν στην έδρα τους και της Λάρισας με 3-1 κι απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε τραγική κατάσταση, μιας και ήταν καλυμμένος με χιόνι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του και να φτάνουν σ’ ακόμα μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.

Δείτε την κατάσταση που επικρατούσε στα Περιβόλια:

 Ο αγώνας:

Οι Κρητικοί μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με την υπεροχή τους να καρποφορεί στο 45′. Ο Μουνάφο έκανε το πλασέ, μετά από γύρισμα του Αποστολόπουλου, κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 54′, με τον Πριντέτα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κόρνερ του Γιορέντε. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση. Στο 58′ μείωσαν σε 2-1, με τον Ναζλίδη να είναι εύστοχος στο πέναλτι που κέρδισε η Λάρισα, σε χέρι του Μπανανά στην περιοχή.

Στο 76′ ο Πλατανιάς ξέφυγε και πάλι με δύο γκολ, με τον Μανούσο να νικάει τον Ξενοδόχοφ σε τετ-α-τετ και να κάνει το 3-1. Η Λάρισα μείωσε σε 3-2 στο 91′, με τον Ναζλίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Κουτσιανικούλη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν άλλο χρόνο για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια κι έτσι ο Πλατανιάς πανηγύρισε την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (83΄ Ντίνας), Μανούσος (89΄ Γουνδουλάκης), Σιγκνέβιτς

 

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Φατιόν, Τικό (74΄ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46΄ Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέγο, Καπός, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (86΄ Αναστασόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε