Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ” λένε οι Κροάτες

“Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ” λένε οι Κροάτες

Δημοσιεύματα από την Κροατία επιμένουν πως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρώσει την μετεγγραφή του Αντόνιο Τσόλακ από την Ριέκα ακόμα και εντός της ημέρας (20/9).

Για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Αντόνιο Τσόλακ φαίνεται πως επιμένει ο ΠΑΟΚ. Ο πρώτος σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος πέρυσι είναι ο πρώτος στόχος του “δικεφάλου του Βορρά” για την επίθεση και παρά την αρχική άρνηση της Ριέκα -η οποία ζητά 3,5 εκατ. ευρώ- τα Μέσα της βαλκανικής χώρας θεωρούν πως η μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στη Ριέκα, συμπεριλαμβάνοντας 10% ποσοστό μεταπώλησης και πως η κροατική ομάδα θα δεχθεί, αφού ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τσόλακ.

“Η Ριέκα έχει δύο προτάσεις για τον Τσόλακ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που δείχνει περισσότερο αποφασισμένος να τον αποκτήσει. Παρά το γεγονός ότι ήδη είχε απορριφθεί η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης επανήλθε και πλέον η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει μειωθεί.

Η Ριέκα επιμένει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και διάφορα μπόνους και στο 10% των δικαιωμάτων του σε περίπτωση πώλησης του και ήδη προσπαθεί να συνηθίσει τη ζωή χωρίς τον πρώτο της σκόρερ” αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις