Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με Euroleague, τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Miami Open

Πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με Euroleague, τελικό ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και Miami Open
ΦΩΤΟ Intime

Πλούσιο μπασκετικό θέαμα περιμένει τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας στο παρκέ του Novasports και όχι μόνο καθώς έρχεται και ο τελικός Super League K15 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αλλά και το τουρνουά τένις WTA 1000 Miami Open!

Από την Τρίτη 22 Μαρτίου οι φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την τελευταία «Διαβολοβδομάδα» στην EuroLeague με τη διεξαγωγή της 31ης και της 32ης αγωνιστικής και τις αναμετρήσεις με ελληνικό χρώμα, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπάγερν Μονάχου (22/3, 21:00), Μονακό – Ολυμπιακός (23/3, 22:00) και Βιλερμπάν – Ολυμπιακός (25/3, 21:00) να δεσπόζουν στο πρόγραμμα.

Στο 7DAYSEuroCup ο Προμηθέας Πάτρας θα αντιμετωπίσει την Βίρτους Μπολόνια (23/3, 19:15) για την 16η αγωνιστική, ενώ συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής το NCAA με το MarchMadness και τις φάσεις των Sweet 16 και EliteEight, αλλά και στο ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ της LegaSerieA.  
Παράλληλα, οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Βασίλη Σπανούλη στον νέο του ρόλο ως προπονητή! Οκτώ ομάδες παίρνουν θέση στο 2ο τουρνουά Euroleague Basketball Adidas Tournament που θα διεξαχθεί 25-27 Μαρτίου στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας. Οι ομάδες κάτω των 18 ετών του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα, αλλά και αυτή της Πάτρας, με προπονητή τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, και επίλεκτα αστέρια από την Ελλάδα θα δείξουν τα ταλέντα τους σε ένα πολύ όμορφο τριήμερο στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.  Οι αγώνες θα μεταδοθούν από το Web και το YouTube του Novasports, ενώ οι δύο τελικοί της Κυριακής θα μεταδοθούν απευθείας και από το Novasports Prime. 
Για τους φίλους του ποδοσφαίρου το «μενού» περιλαμβάνει τον τελικό του πρωταθλήματος της SuperLeagueK15, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 23/3 (15:00) και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime  καθώς και το από το WEB TV του Νοvasports.gr και από το κανάλι Novasports στο YoυTube. Στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου δεν υπάρχει αγωνιστική δράση λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το Σαββατοκύριακο 26-27/3 δύο αγώνες για το β’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, LaLigaSmartBank, Εϊμπάρ-Λούγο (26/3, 17:00) και Αλμερία-Χιρόνα (27/3, 22:00).
Παράλληλα, οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικές μονομαχίες στα κορτ του MiamiOpen στο πλαίσιο του WTA 1000.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις