Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποδαρικό… με ισοπαλία και θέαμα στην Κρήτη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Στο ματς που έδωσε “σέντρα” στο νέο πρωτάθλημα, ΟΦΗ και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 στο “Γεντί Κουλέ”. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έδειξαν… ψυχή οι γηπεδούχοι και πήραν τον βαθμό.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Αν και παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν δυναμικά στον αγώνα, παρόλα αυτά ο Ατρόμητος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το αυτογκόλ του Μπουλούτ (10′), γεγονός που έκοψε τα πόδια των Κρητικών και έδωσε μεγάλο ψυχολογικό πλεονέκτημα στους Περιστεριώτες.
 
Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο έλεγχες του αγώνα ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Γιώργου Δώνη που με καλή κυκλοφορία και πιέζοντας ψηλά κατάφερε να μην δεχθεί και ιδιαίτερη πίεση.
 
Κάτι ανάλογο συνεχίστηκε και στην αρχή του δευτέρου μέρους, εκεί όπου φάνηκε και η καλύτερη προετοιμασία των “κυανόλευκων”, αφού η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου… ταλαιπωρήθηκε με τα πλέι οφ ανόδου.
 
Ο εμψυχωμένος ΟΦΗ όμως δεν το έβαλε κάτω και πήρε τον βαθμό με το γκολ του Γεωργίου (70′). Να τονίσουμε πως με την είσοδο του Σουμπίνιο στον αγωνιστικό χώρο οι Κρητικοί θα μπορούσαν ακόμα και να πάρουν τη νίκη, αλλά οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν βρήκαν δίχτυα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε