Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

AS: «Champions League με μονούς προημιτελικούς και Final 4 στην Κωνσταντινούπολη»

AS: «Champions League με μονούς προημιτελικούς και Final 4 στην Κωνσταντινούπολη»
ΦΩΤΟ Reuters

Η UEFA καταστρώνει τα πλάνα της, για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο Champions League και σύμφωνα με το νέο «σενάριο» που βγήκε στη δημοσιότητα, σκέφτεται ένα… γρήγορο φινάλε.

Πιο συγκεκριμένα, σημερινό (19.05.2020) δημοσίευμα της «As» αναφέρει πως οι ιθύνοντες της UEFA επεξεργάζονται ένα σχέδιο για μονούς αγώνες στη φάση των «8» του Champions League και τη διεξαγωγή ενός Final Four, που θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη.

Το πλάνο αυτό εμφανίζεται να καταστρώνεται σε συνεννόηση με την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) και τις ευρωπαϊκές λίγκες.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το πλάνο της UEFA θέλει την επανεκκίνηση του Champions League στις 8 Αυγούστου, ενώ γίνεται λόγος για μετάθεση της έναρξης των διοργανώσεων της επόμενης περιόδου τον Σεπτέμβριο, προκειμένου οι παίκτες να έχουν χρόνο ξεκούρασης.

Να θυμίσουμε πως υπολείπονται οι αγώνες ρεβάνς των ζευγαριών Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα-Νάπολι, Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι και Γιουβέντους-Λυών για να ολοκληρωθεί το «παζλ» των «8». Στα προημιτελικά έχουν προκριθεί Αταλάντα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις