Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

H δωρεά του Πρίγιοβιτς στη μάχη κατά του κορονοϊού!

H δωρεά του Πρίγιοβιτς στη μάχη κατά του κορονοϊού!

Λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του (επειδή δεν τήρησε τα μέτρα που έχουν ληφθεί στη Σερβία για τον κορονοϊό) και την ποινή σε κατ’ οίκον περιορισμό, έγινε γνωστό ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βοήθησε νοσοκομείο στην πόλη καταγωγής του στη Σερβία.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση, δωρίζοντας το ποσό των 10.000 ευρώ σε νοσοκομείο στην πόλη καταγωγής του, την Πριμπίο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, λέγοντας πως ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες από τις 20 Μαρτίου. «Επικοινώνησε μαζί μας στις 20 Μαρτίου και εξέφρασε την επιθυμία να μας βοηθήσει οικονομικά, ζητώντας και τον τρόπο που μπορεί να το κάνει. Πρόσφατα πήραμε κάποια πλυντήρια, τα οποία τώρα τα χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο λόγω της κατάστασης. Τα προηγούμενα ήταν πάνω από 40 ετών και έτσι το λύσαμε αυτό το πρόβλημα», είπε ο διευθυντής του νοσοκομείου.

Θυμίζουμε ότι στις 4 Απριλίου ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε με άλλα 18 άτομα σε μπαρ ξενοδοχείου, όπου κατανάλωναν ποσότητα αλκοόλ (αυτό σημαίνει πως τα δύο περιστατικά δεν σχετίζονται). Μόλις έγιναν αντιληπτοί, συνελήφθησαν, με τον ποδοσφαιριστή να τιμωρείται με κατ’ οίκον περιορισμό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις