Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εξηγήσεις για τη σύλληψη του Πρίγιοβιτς από τον διοικητή της σερβικής αστυνομίας

Intime.gr

Ο διοικητής της αστυνομίας της Σερβίας, αναφέρθηκε στη σύλληψη του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και έδωσε διευκρινίσεις…

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή (03.04.2020) ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συνελήφθη από την αστυνομία του Βελιγραδίου, για παραβίαση της καραντίνας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Σερβία, λόγω του κορονοϊού.

Κορονοϊκός: «Συνέλαβαν τον Πρίγιοβιτς στη Σερβία»

Ο διοικητής της αστυνομίας της Σερβίας, Βλάντιμιρ Ρέμπιτς, μίλησε στην κάμερα του «RTS» και έδωσε διευκρινίσεις, τονίζοντας πως παραβιάστηκαν μόνο τα μέτρα που αφορούν τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να βρεθούν σε κοινό χώρο (σ.σ. δεν υπήρχε δηλαδή παραβίαση καραντίνας ή του ορίου κυκλοφορίας εκτός σπιτιού).

Να αναφέρουμε ακόμα πως λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, τα συγκεκριμένα άτομα δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στο μπαρ ξενοδοχείου, αφού δεν σερβίρονται φαγητό και ποτά.

«Αυτός και άλλα 18 άτομα βρέθηκαν σε εστιατόριο ξενοδοχείου, όπου καταλάνωναν ποτά. Η παράλειψή τους ήταν πως βρέθηκαν στον ίδιο χώρο περισσότερα από πέντε άτομα. Δεν είναι ευθύνη μόνο εκείνου και όσων βρέθηκαν μαζί του, αλλά και των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα και να συλληφθούν».

Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Πρίγιοβιτς θα πληρώσει περίπου 1.300 ευρώ, προκειμένου να… κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις