Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Αδιάβροχη” η Ρεάλ στη Βιτόρια! Η… πίεση στην Μπαρτσελόνα – video

“Αδιάβροχη” η Ρεάλ στη Βιτόρια! Η… πίεση στην Μπαρτσελόνα – video
ΦΩΤΟ Reuters

H Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές με 2-1 κι… έβαλε άγχος στην Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει την Κυριακή την Ατλέτικο στη Μαδρίτη!

Τρίτη σερί νίκη και και πέμπτο ματς χωρίς ήττα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε εκτός έδρας την Αλαβές με 2-1 κι έφτασε τους 31 βαθμούς στη La Liga.

Έστω και προσωρινά, η Ρεάλ βρίσκεται μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από την Μπαρτσελόνα που την Κυριακή (01.12.2019) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ατλέτικο Μαδρίτης. Όσον αφορά τους Βάσκους, γνώρισαν την πρώτη ήττα τους μετά από 2 σερί νίκες και βρίσκονται στη 13η θέση με 18 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 10′ και άνοιξαν το σκορ στο 51’ με κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος. Η Αλαβές ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η υπεροχή της καρποφόρησε στο 65’, όταν και κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα του Σέρχιο Ράμος στον Χοσέλου. Ο Λούκας Πέρεθ ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ρεάλ αφυπνίστηκε και στο 69’ έφτασε στο 2-1, με τον Καρβαχάλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο (!) κι ενώ πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Ίσκο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις