Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ: Οι… συνθήκες ευνοούν τους Ολλανδούς σύμφωνα με τον Χαριστέα! video

ΑΕΚ – Άγιαξ: Οι… συνθήκες ευνοούν τους Ολλανδούς σύμφωνα με τον Χαριστέα! video
ΦΩΤΟ youtube

Ο παλιός επιθετικός του Άγιαξ, Άγγελος Χαριστέας, βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του “Αίαντα” πριν τον αγώνα του με την ΑΕΚ και τόνισε πως η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ένωση ευνοεί τους Ολλανδούς.

“Νομίζω πως αυτή τη στιγμή ο Άγιαξ είναι σε καλύτερη θέση σε σχέση με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κρίση, όπως και ο προπονητής. Οι οπαδοί έχουν παράπονα… είναι η καλύτερη στιγμή για τον Άγιαξ να παίξει στην Ελλάδα” ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Χαριστέας για τον αγώνα των δυο ομάδων για την 5η αγωνιστική του Champions Legaue.

ΑΕΚ – Άγιαξ: Ψάχνει νίκη… ανάσας και ελπίδας για το Europa League

“Το πρόβλημα είναι πως στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η ΑΕΚ κέρδισε μόνο ένα βαθμό. Επίσης, δεν έχει καταφέρει να βρει την… ισορροπία μεταξύ των αγώνων του Champions League και του εθνικού πρωταθλήματος και έτσι να δώσει αγώνες Τετάρτη και Παρασκευή. Γι’΄αυτό η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίση.

Οι Έλληνες οπαδοί πηγαίνουν στο γήπεδο όταν το κλίμα είναι καλό και μένουν στο σπίτι όταν δεν είναι. Γι’ αυτό δεν περιμένω στο Στάδιο περισσότερους από 25.000.” επισήμανε.

Όσον αφορά το τι περιμένει από τον Άγιαξ, ο Άγγελος Χαριστέας τόνισε: “Για να είμαι ειλικρινής, περιμένω να κερδίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση και αυτό θα είναι το “όπλο” τους. Οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ θα πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι και να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτούς.”, τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις