Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΑΕΚ – Άγιαξ: “Συντριβή” για τους Νέους της Ένωσης! – videos

ΑΕΚ – Άγιαξ: “Συντριβή” για τους Νέους της Ένωσης! – videos
ΦΩΤΟ twitter

Διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους νέους του Άγιαξ και της ΑΕΚ, με του Ολλανδούς να συντρίβουν την ελληνική ομάδα με το “βαρύ” 1-8, στην 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του UEFA Youth League 2018-19.

Οι ακαδημίες του Άγιαξ αποτελούν ίσως τις κορυφαίες του κόσμου και το απέδειξαν με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο και κόντρα στην ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των νέων κάτω των 19 ετών, όπου και επικράτησαν με το εντυπωσιακό 8-1 στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη.

ΠΑΟΚ: Φήμες για Σιμόες! Στο “στόχαστρο” ο Πορτογάλος της ΑΕΚ

Οι Ολλανδοί πήραν τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Τσε Νούνελι. Στο 12′ είχαν δοκάρι με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος βρήκε τελικά το δεύτερο γκολ στο 27′ για να κάνει το 3-0, αφού είχε προηγηθεί δύο λεπτά νωρίτερα, το 2-0 από τον Νίκολας-Γκέριτ Κουν.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα γκολ του Κουν στις καθυστερήσεις, για να ακολουθήσει η ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Οι Νέοι του Άγιαξ πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ με τους Βίκτορ Γένσεν (49′) Ερικ Λανσάνα (67′) Κουν (77′) και Κένεθ Τέιλορ (86′), ενώ το γκολ της τιμής για την Ένωση, πέτυχε στο 92ο λεπτό του αγώνα, ο Ντόναλντ Μπογκντάνι από κόρνερ του Τσέλιου.

Τα γκολ του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Σίμος): Γκίνης (46′ Τάφας), Σταμούλης, Τσιβελεκίδης (46′ Καραβίδας), Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (46′ Αρβανίτης) Μπότος, Σαρδέλης (76′ Μπιλικαϊδης), Μαχαίρας (46′ Τσέλιος) Χριστόπουλος, Πατρινός

Άγιαξ (Χάιτινχα): Ελ Μάαχ, Ντεστ (69′ Ούνουβαρ), Χ. Τίμπερ, Μπότμαν, Ντούγκλας (57′ Λανσάνα) Κ. Τίμπερ (57′ Σαλάχ-Εντίν) Κουν, Τέιλορ (69′ Φαν Χέλντερεν) Χάνσεν (57′ Χόγκερβερφ) Γένσεν, Νούνελι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις