Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αιχμές από Ουζουνίδη! “Κάποιοι παίκτες παίζουν για να παίζουν”

ΑΕΚ – Αιχμές από Ουζουνίδη! “Κάποιοι παίκτες παίζουν για να παίζουν”
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Αν συνεχιστεί όλο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα”, είπε μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα της ΑΕΚ στην έδρα του Παναιτωλικού (2-1), προαναγγέλλοντας αλλαγές στην ομάδα του, που βρίσκεται πλέον στο -12 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πει ότι θέλαμε να δείξουμε χαρακτήρα και αντίδραση για να μείνουμε στον στόχο μας, μετά το άσχημο αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι μόνο αυτό δεν έδειξε. Ήμασταν ιδιαίτερα στατικοί χωρίς τη μπάλα. Πρέπει να το βρούμε και να το διορθώσουμε, γιατί παρότι είμαστε πίσω στο πρωτάθλημα έχουμε και άλλους στόχους. Οι φιλοδοξίες μιας ομάδας δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το Champions League, είναι γενικές και αφορούν μια ομάδα που πρέπει να παίζει και να κερδίζει. Αν συνεχιστεί όλο αυτό ,είμαι υποχρεωμένος να πάρω αποφάσεις και να αλλάξω πράγματα» τόνισε αρχικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: “Ανύπαρκτη” στο Αγρίνιο! “Στραβώνει” το κλίμα, χάνεται το πρωτάθλημα

Για την έλλειψη τρεξιμάτων, απάντησε: «Μόνο στα τελευταία 20 λεπτά που φαινόταν ότι θα χαθεί το παιχνίδι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά ούτε εκεί τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος νίκησε δίκαια, γιατί είχε τρεξίματα και διάθεση. Εμείς ήρθαμε μόνο απλώς για να παίξουμε».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, τόνισε: «Πρόβλημα στα αποδυτήρια γιατί να υπάρχει;»

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει για τις αποφάσεις που θα πάρει αν η κατάσταση δεν αλλάξει, δήλωσε: «Πρέπει να βρω τους παίκτες που θα έχουν το κίνητρο για να παίζουν σε αυτή την ομάδα. Δυστυχώς κάποια παιδιά μου έδειξαν ότι παίζουν για να παίζουν. Μια μεγάλη ομάδα γίνεται μεγάλη μέσω της εικόνας που βγάζει στα παιχνίδια. Εμείς ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε σήμερα είχαμε τέτοια εικόνα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις