Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: “Ανύπαρκτη” στο Αγρίνιο! “Στραβώνει” το κλίμα, χάνεται το πρωτάθλημα

Παναιτωλικός – ΑΕΚ: “Ανύπαρκτη” στο Αγρίνιο! “Στραβώνει” το κλίμα, χάνεται το πρωτάθλημα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναιτωλικός πήρε… άριστα δέκα κόντρα στο “φάντασμα” της ΑΕΚ! Οι Αγρινιώτες παρουσιάστηκαν σοβαροί μέσα στην έδρα τους, την ώρα που η Ένωση συνέχισε τις προβληματικές της εμφανίσεις. Αποτέλεσμα… ήττα με “κάτω τα χέρια” για την ομάδα του Ουζουνίδη που βλέπει το πρωτάθλημα να χάνεται. Ο Καμαρά τα δύο γκολ των γηπεδούχων (26′, 51′), ο Σιμόες μείωσε στο 76′. Με σκυμμένα τα κεφάλια πήγαν οι “κιτρινόμαυροι” στα αποδυτήρια, έχοντας ακούσει πρώτα τα παράπονα των οπαδών από την εξέδρα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα -και τρίτη συνολικά- που την αφήνει ακόμη πιο μακριά από την κορυφή της Superleague γνώρισε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (2-1).

Η Ένωση έφυγε με.. σκυμμένο το κεφάλι από το Αγρίνιο, δείχνοντας για μια ακόμα φορά το κακό της πρόσωπο. Να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές του “δικεφάλου” πήγαν μετά τη λήξη του ματς προς τους φιλάθλους τους, εκείνοι τους ζήτησαν αρχικά να φύγουν, αλλά στη συνεχεία τα είπαν σε καλό κλίμα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες και φεύγοντας με μεγάλο προβληματισμό προς τα αποδυτήρια.

Το παιχνίδι…

Η ΑΕΚ έδειξε να πατά αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να “χτίσει” μια καλή επίθεση. Ο Παναιτωλικός πάντως δεν περιορίστηκε στο να αμύνεται, μάρκαρε πολύ καλά σε όλους τους χώρους (περιόρισε αρκετά τον Μάνταλο) ενώ έψαξε κάποια καλή αντεπίθεση. Οι δυο ομάδες βοήθησαν στο να αποκτήσει το ματς έναν καλό ρυθμό…

Το πολύ καλό πάσινγκ γκέιμ των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε. Όλα αυτά όμως μέχρι τη μεγάλη περιοχή του Κυριακίδη. Η συνέχεια ανήκε στον Παναιτωλικό, που στο 26′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ένωσης (αυτογκόλ του Μκακάκη σε κεφαλιά του Μάζουρεκ) τέρμα που ακυρώθηκε λανθασμένα. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως που έγινε στο ίδιο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0. Έπειτα από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων από τα αριστερά, ο Ρόσα έβγαλε την μπαλιά και ο Καμαρά νίκησε τον Μπάρκα


Μέχρι το ημίχρονο, η ΑΕΚ δεν έβγαλε την ενέργεια – πίεση που θα έπρεπε, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Οι παίκτες του Δέλλα δεν άφησαν κενά προς εκμετάλλευση από τους φιλοξενούμενους. Η Ένωση εμφανίστηκε επιθετικά στο 45′, όταν ο Πόνσε έπιασε τη δυνατή κεφαλιά -μετά από κόρνερ- και ανάγκασε τον Κυριακίδη να διώξει με… κάτι σαν μανσέτα. Η τελευταία “κουβέντα” πάντως στο πρώτο μέρος ανήκε στον Παναιτωλικό (45+2′). Ο Καμαρά πήρε την μπάλα (σε θέση οφσάιντ) και πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Η ΑΕΚ έδειξε να μην “δουλεύει” καλά και στην επανάληψη -παρά την είσοδο του Μπογέ- και στο ξεκίνημα της δέχθηκε ένα ακόμα γκολ. Μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Μάζουρεκ στο 51′, ο Καμαρά πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 2-0.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να τονώσει την επίθεση των “κιτρινόμαυρων” βάζοντας τον Κλωναρίδη στη θέση του Άλεφ. Οι παίκτες της ΑΕΚ όμως έγιναν πιο πιεστικοί από το 70’και μετά και κατάφεραν να μειώσουν στο 77′ μετά από μια οριακή φάση. Ο Μάνταλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά (η μπάλα ίσως χτυπάει και στην πλάτη του Χαντάκια) και ο Σιμόες από οριακό σημείο μείωσε σε 2-1.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβηκαν μπροστά για να φτάσουν στην ισοφάριση, τα τελευταία λεπτά είχαν ένταση και νεύρα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε. Με το τέλος του αγώνα οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στην εξέδρα των οπαδών τους, άκουσαν -σε ήρεμο κλίμα τα παράπονα τους- και πήγαν στα αποδυτήρια με σκυμμένα κεφάλια!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις