Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανεβαίνει επίπεδο με Νάρσινγκ! “Χτυπάει” και Ραντόγια – video

ΑΕΚ: Ανεβαίνει επίπεδο με Νάρσινγκ! “Χτυπάει” και Ραντόγια – video

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” θέλει να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ. Η Ένωση φουλάρει για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ενώ εξετάζει και την περίπτωση του Νεμάνια Ραντόγια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League κι είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί με παίκτες από το πάνω ράφι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι η Ένωση θα κάνει δύο ακόμα μεταγραφές και σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα δυο ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας είναι ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ κι ο Νεμάνια Ραντόγια.

Η περίπτωση του πρώτου είναι, μάλιστα, προχωρημένη. Ο Νάρσινγκ αγωνίζεται ως εξτρέμ και διακρίνεται για την ταχύτητα του.  Έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές της Ολλανδίας, ενώ πέρυσι έγραψε 18 συμμετοχές με τη Σουόνσι στην Premier League. Εφόσον η ΑΕΚ καταφέρει να τον φέρει στην Ελλάδα, θα ενισχυθεί σημαντικά στα άκρα.

Ο Νάρσινγκ εν δράσει

Όσον αφορά τον Νεμάνια Ραντόγια, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής κι είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί είτε στη θέση του Σιμόες είτε δίπλα του στο κέντρο.

Προέρχεται από τρεις γεμάτες σεζόν στην Primera Division με τη Θέλτα κι εφόσον αποκτηθεί, θα βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ, ειδικότερα στον ανασταλτικό τομέα.

Η περίπτωση του Ραντόγια δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο του Νάρσιγνκ.

Ο Ραντόγια εν δράσει

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις