Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ… αντεπιτίθεται με Κομίνη και video! “Να λάμψει η αλήθεια”

AEK
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ κατέθεσε το υπόμνημα της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης του επεισοδιακού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ζητά να ληφθεί υπόψιν όλο το οπτικό υλικό από τα αποδυτήρια της Τούμπας, αλλά και να κληθεί ο διαιτητής Κομίνης.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμούν να… λάμψει η αλήθεια κι έτσι να μπει ένα τέλος στην υπόθεση με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

«Επίθεση» ΑΕΚ σε ΕΡΤ κι «Αθλητική Κυριακή»! «Όργιο προπαγάνδας»

Έτσι, στο 50σέλιδο υπόμνημα που είχε δικαίωμα να καταθέσει μέχρι τη Δευτέρα (16/04) η Ένωση ζητά να κληθεί -και πάλι- για να καταθέσει ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Κομίνης και να αναφέρει το ποιος είναι ο λόγος διακοπής του ντέρμπι της Τούμπας και αν ποτέ σφύριξε για την επανέναρξη του.

Η ΑΕΚ επικαλείται ότι ο ένας και μοναδικός λόγος διακοπής του ντέρμπι ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο -με όπλο- και με τη συνοδεία της ασφάλειάς του, ενώ στο υπόμνημα αναφέρεται και σε όσα ακολούθησαν αυτού του γεγονότος (διακοπή του πρωταθλήματος με … υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης, λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA και κίνδυνο GREXIT σε επίσημο έγγραφο της FIFA).

Επίσης, η Ένωση είναι θετική και στο να “ανοίξει” το οπτικό υλικό από τις κάμερες της Τούμπας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις