Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

AEK: “Απασφάλισε” ο Καρντόσο! “Από το -23 δεν γίνεται να μιλάμε για τίτλο”

AEK: “Απασφάλισε” ο Καρντόσο! “Από το -23 δεν γίνεται να μιλάμε για τίτλο”
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ είχε καλή εικόνα στο ματς με τη Λαμία, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο ξεκαθάρισε ότι δεν γίνεται να μιλά η ομάδα του για τίτλο, από τη στιγμή που την περασμένη σεζόν έμεινε 23 βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο προσπάθησε να χαμηλώσει τον “πήχη” στην ΑΕΚ μετά το ματς και τη νίκη επί της Λαμίας με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Θεσσαλίας, ο Ποροτγάλος τεχνικός φρόντισε να… προσγειώσει παίκτες και οπαδούς, υποστηρίζοντας ότι η περσινή διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ “παύει” κάθε συζήτηση για τίτλο, πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

Οι δηλώσεις του Καρντόσο

Για την εικόνα της ομάδας του: «Νομίζω ότι μέχρι και το 70ο λεπτό όταν κάναμε τις πολλές αλλαγές και δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά από της ακαδημίες να παίξουν, η ομάδα μπόρεσε να παίξει αυτό που θέλουμε να βλέπουμε στο μέλλον. Έχουμε ακόμη βέβαια κάποια πράγματα να βελτιώσουμε».

Για το αν θα είναι αποτυχία για την ΑΕΚ η μη κατάκτηση του τίτλου: «Μετά από 23 βαθμούς διαφοράς από την κορυφή πέρσι, δεν γίνεται να μιλάμε για τίτλο. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να παίρνουμε όσο περισσότερες νίκες γίνεται».

Για τους Ολιβέιρα και Βέρντε: «Ο Ολιβέιρα είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις μαζί μας και δεν ήταν δυνατόν να παίξει. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Όλοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις