Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκη με το… ζόρι για την Ένωση! [pics, vids]

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-1 ΤΕΛΙΚΟ: Νίκη με το… ζόρι για την Ένωση! [pics, vids]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς με δύο γκολ του Μπογέ, επικράτησε έστω και δύσκολα με 2-1 στο ΟΑΚΑ, του ουραγού της Superleague και παρέμεινε στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Για την 22η αγωνιστική της Superleague, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, σε ένα κακό παιχνίδι υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, αλλά και με κακή εμφάνιση της Ένωσης.

Ο Μπογέ ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Χιμένεθ, η οποία έπαιξε πάντως με τη “φωτιά” στο τέλος, γλιτώνοντας σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις τη νέα ισοφάριση.

Παρακολουθήστε LIVE το ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης από το newsit.gr

 


Η βαριά ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό σταμάτησε ένα αήττητο εννέα αγώνων για την πρωταθλήτρια, που πλέον έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση. Οι ελπίδες της μειώθηκαν, ωστόσο και θέλει να τις εξαντλήσει, αλλά και να υπερασπιστεί την τρίτη θέση.

Στο «Σπύρος Λούης» υποδέχεται τον Απόλλωνα, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες. Θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΑΕΚ στα τρία τελευταία στην έδρα της πέτυχε μόλις από ένα γκολ, 1-0 τον Λεβαδειακό, 1-1 με ΠΑΟΚ και 1-0 τον ΟΦΗ, θα πρέπει να βρει τρόπους να το κάνει ευκολότερο.

Ο Απόλλων μπορεί να συνετρίβη από τον ΠΑΟΚ με 5-1, όμως ακόμα πανηγυρίζει το «διπλό» στη Νέα Σμύρνη, μόλις δεύτερη νίκη στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας. Δεν είναι βέβαια εύκολο να κάνει το ίδιο με την ΑΕΚ, αλλά ελπίζει ότι θα βρει συνθήκες για να διεκδικήσει κάτι από την γειτόνισσα του, που όσο υπήρχε το «Νίκος Γκούμας», απείχαν λίγα λεπτά με τα πόδια.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις