Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αραούχο: Θα “καεί” το αεροδρόμιο! Η ώρα άφιξης του Αργεντινού

ΑΕΚ – Αραούχο: Θα “καεί” το αεροδρόμιο! Η ώρα άφιξης του Αργεντινού

Έτοιμοι να βάλουν… φωτιά στο “Ελ. Βενιζέλος” είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι μετρούν αντίστροφα για την άφιξη του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός επιστρέφει στην Ένωση.

Το όνειρο των φίλων της ΑΕΚ έγινε πραγματικότητα. Ο Αραούχο θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Ένωσης, με την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να δίνει 800.000 ευρώ στη Λας Πάλμας, για την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού για έναν χρόνο, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα πάρει 700.000 ευρώ.

Ο Αραούχο αναμένεται στη χώρα μας το βράδυ της Πέμπτης και για την ακρίβεια στις 20:40, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή.

Από τα πρώτα λεπτά της οριστικοποίησης της συμφωνίας έχει προκληθεί ντελίριο στους φίλους της Ενωσης. Ο Αραούχο ήταν ο μεγάλος πόθος όλων των “κιτρινόμαυρων” και το γεγονός ότι σήμερα θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμό στους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον αγαπημένο τους “Τσίνο”.

Ο 25χρονος (ημερ. γεν. 28/1/1992) Αργεντινός είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο και μέσα σε 4 μήνες δέθηκε τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο της.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις