Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΕΚ – Αρέγκι: Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν βάζει “φρένο” στη μετεγγραφή!

ΑΕΚ – Αρέγκι: Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν βάζει “φρένο” στη μετεγγραφή!

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Αντριάν Αρέγκι, αλλά η πλευρά της Σαν Μαρτίν -στην οποία και ανήκει ο παίκτης- φαίνεται πως βάζει “φρένο” στην προσπάθεια της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα, βάζει… δύσκολα στην προσπάθεια της ΑΕΚ, αφού δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα που θα δοθούν για τον Αντριάν Αρέγκι, τονίζοντας ότι ο 26χρονος μέσος θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας του ως το επόμενο καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ… ελπίζει, αλλά ο κίνδυνος εξοντωτικής ποινής είναι ορατός!

Ο Αρέγκι, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει επανειλημμένως στην Σαν Μαρτίν (αγωνίζεται δανεικός από την Τεμπερλέι) πως θέλει να αποχωρήσει…

Οι δηλώσεις του προέδρου της Σαν Μαρτίν, Ρομπέρτο Σάγρα

“Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Νιούελς, μας είπε ότι είχε μια προσφορά από έναν ευρωπαϊκό σύλλογο και ότι ήρθε μια πρόταση στην Σαν Μαρτίν. Απάντησα, ότι έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και ότι δεν μας ενδιαφέρει το οικονομικό. Η προτεραιότητα μας είναι η ομάδα.

Παρά την συζήτηση που είχαμε είπε ότι φεύγει. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησα από το δικηγόρο της ομάδας να μελετήσει πιθανές κυρώσεις γι αυτόν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι προτεραιότητα είναι η ομάδα και όχι η προσωπική κατάσταση.

Είμαστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις μας προς αυτόν. Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αρέγκι πρέπει να εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του μέχρι το τέλος του συμβολαίου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις