Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Η ΑΕΚ… ελπίζει, αλλά ο κίνδυνος εξοντωτικής ποινής είναι ορατός!

Η ΑΕΚ… ελπίζει, αλλά ο κίνδυνος εξοντωτικής ποινής είναι ορατός!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ισοπαλία στην έδρα της Μπενφίκα έφυγε μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ. Η Ένωση έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει ούτε βαθμό στους ομίλους του Champions League, αλλά η επόμενη μέρα ίσως κρύβει μια “βαριά” τιμωρία για τους “κιτρινόμαυρους”…

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που αδυνατεί να πάρει έστω και έναν βαθμό στη φάση των ομίλων του Champions League, όντας παράλληλα η 21η ομάδα που σημειώνει ανάλογη επίδοση στη διοργάνωση.

Η Ένωση αποχαιρέτησε το Champions League και θα προσπαθήσει να… μαζέψει τα κομμάτια της, περιμένοντας όμως μια σημαντική απόφαση από την UEFA. Η Πέμπτη είναι μια κρίσιμη ημέρα για το ευρωπαϊκό της μέλλον, με τα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας ματς με τον Άγιαξ.

Μπενφίκα – ΑΕΚ: Έμεινε στο… μηδέν! Το απόλυτο “ναυάγιο” του Champions League – videos

Η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της UEFA αποφάσισε η απολογία της ΑΕΚ να περιοριστεί σε ένα υπόμνημα κι έτσι να μην παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης και να αναπτύξει τις θέσεις της.

Ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας είναι μεγάλος και ορατός. Πρέπει πάντως να αναφέρουμε πως υπάρχουν παρόμοια συμβάντα τα οποία η UEFA τιμώρησε αυστηρά, αλλά όχι με εξοντωτικό τρόπο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις