Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δεν ικανοποίησε στο φιλικό με τη Σταλ! Προβληματική εικόνα

ΑΕΚ: Δεν ικανοποίησε στο φιλικό με τη Σταλ! Προβληματική εικόνα

Η ΑΕΚ δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους, μένοντας στο 1-1 με την Σταλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η ΑΕΚ δεν εμφάνισε σημάδια βελτίωσης στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο, η οποία αγωνίστηκε για μία ώρα με πειραματική σύνθεση (σ.σ. χθες αγωνίστηκαν οι βασικοί με τη Μακάμπι Νετάνια), έμεινε στο 1-1 με την Σταλ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα για 65 λεπτά, έχοντας προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην ανάπτυξη. Στο τελευταίο μισάωρο, η ΑΕΚ ανέβασε στροφές, ισοφάρισε στο 70′ με τον Μάνταλο κι έχασε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Το γκολ για την αντίπαλη ομάδα το πέτυχε ο Φιντζιφκίεβιτς στο 43′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση του Αθανασιάδη και την κάκιστη αντίδραση της “κιτρινόμαυρης” άμυνας.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αθανασιάδης (61’ Τσιντώτας), Σταμούλης, Λόπες, Σβάρνας, Οικονόμου (66’ Βράνιες), Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος (74’ Ζεράλδες), Σαρδέλης (66’ Σιμάο), Ντέλετιτς (66’ Μάνταλος), Γιακουμάκης (74’ Κλωναρίδης).

Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ επιστρέψει απόψε στην Αθήνα και περιμένει τις μεταγραφές των Ολιβέιρα και Βέρντε για να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα της.

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις