Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δεν υπέγραψε την οψιόν ο Πόνσε! Υψηλές προσδοκίες από τον Αργεντινό

ΑΕΚ: Δεν υπέγραψε την οψιόν ο Πόνσε! Υψηλές προσδοκίες από τον Αργεντινό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Εζέκιελ Πόνσε ήρθε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα, με την Ένωση να έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα και για μία οψιόν αγορά το καλοκαίρι του 2019. Το ίδιο δεν ισχύει όμως και για τον παίκτη, ο οποίος και αρνήθηκε να υπογράψει από τώρα.

ΑΕΚ και Ρόμα έχουν συμφωνήσει για το δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε, αλλά και για την οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όμως φαίνεται ότι έχει αναβάλλει τη δική του συμφωνία, αναμένοντας αύξηση της αξίας του κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν.

Η Ένωση ελπίζει ότι ο Αργεντινός επιθετικός θα της αποδειχθεί… Αραούχο και για αυτό το λόγο, θέλησε να “σφραγίσει” την παραμονή του στην ομάδα, τώρα που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται από τη Ρόμα για να μη συμβεί ό,τι με τη Λας Πάλμας.

Μπορεί όμως να κατάφερε να βάλει μία οψιόν 6 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς, όμως με τον παίκτη έχει συμφωνήσει μόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να υπογράψει και για τη συνέχεια, πιστεύοντας στις δυνάμεις του και θεωρώντας έτσι, ότι με τις εμφανίσεις του μέσα στη χρονιά, θα μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερους όρους για το συμβόλαιό του από εκεί και έπειτα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις