Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ – Δημάτος: “Κάντε αντιντόπινγκ κοντρόλ ακόμα και σε 24 ποδοσφαιριστές”

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ανδρέας Δημάτος απάντησε στο αίτημα της ΑΕΛ να διενεργηθεί ντόπινγκ κοντρόλ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με αφορμή της αναμέτρηση της Ένωσης με τους “βυσσινί” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. “Κάντε αντιντόπινγκ κοντρόλ ακόμα και σε 24 ποδοσφαιριστές”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, τοποθετήθηκε μέσω facebook για το αίτημα της ΑΕΛ να διενεργηθεί ντόπινγκ κοντρόλ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Ο κ. Δημάτος τόνισε ότι είναι “αισχρή προσβολή να χρησιμοποιείται αστήρικτα χωρίς την πραγματική επαφή με την πραγματικότητα το φαινόμενο των μυϊκών τραυματισμών”, ενώ υποστήριξε ότι εφόσον η θεσσαλική ομάδα το επιθυμεί “μπορεί να ζητήσει το ντόπινγκ κοντρόλ σε 24 ποδοσφαιριστές”.

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημάτου

«Σε 4, σε 14 και σε 24 ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μπορείτε να ζητήσετε να γίνει ντόπινγκ κοντρόλ! Μας είναι παντελώς αδιάφορο και ούτε καν ασχολούμαστε!

Αποτελεί, όμως, αισχρή προσβολή (η πιο ήπια λέξη) να μιλάτε εντελώς αστήρικτα, αβάσιμα και χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα για ασύνηθες φαινόμενο συνεχών μυικών τραυματισμών για μια ομάδα, που έχει κάνει την καλύτερη δυνατή διαχείριση 42 μέχρι σήμερα επίσημων αγώνων, τους περισσότερους από κάθε ελληνική ομάδα.

Δεν θα έβλαπτε να δείχνατε σεβασμό στην ομάδα που κράτησε ψηλά εφέτος τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη!»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις