Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Είναι επίσημο! Ο Μπακασέτας στην Αλάνιασπορ – “Τα έλεγα κάθε μέρα με Τζαβέλλα”

ΑΕΚ: Είναι επίσημο! Ο Μπακασέτας στην Αλάνιασπορ – “Τα έλεγα κάθε μέρα με Τζαβέλλα”
facebook.com/AIanyaspor

Ολοκληρώθηκε η… πορεία του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την Αλάνιασπορ και η Ένωση τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Παίκτης της Αλάνιασπορ είναι με κάθε επισημότητα ο Τάσος Μπακασέτας! Η ομάδα της Τουρκίας ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (15.06.2019) την απόκτηση του Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Fanatik”, η ΑΕΚ θα λάβει 800.000 ευρώ για την πώληση του παίκτη, ποσό που μαζί με κάποια μπόνους μπορεί να αγγίξει και το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, η οποία στη συνέχεια τον παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Μπακασέτας γίνεται έτσι συμπαίκτης του Γιώργου Τζαβέλλα, αλλά και των Βιγιαφάνιες, Τζαλμά Κάμπος. Να αναφέρουμε ότι προπονητής στην Αλάνιασπορ είναι ο… γνωστός στο ελληνικό κοινό, Ερόλ Μπουλούτ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αλάνιασπορ, ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως είναι χαρούμενος με την μετακίνηση στην νέα του ομάδα καθώς και ότι μιλούσε με τον Γιώργο Τζαβέλλα

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μεταγραφή στην Αλάνιασπορ. Ξεκινάει μια νέα περίοδος για τη ζωή μου. Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής”, είπε αρχικά ο Μπακασέτας για να συνεχίσει:

“Όλοι έδειξαν πόσο ήθελαν να γίνει η μεταγραφή. Όλα είναι μια χαρά. Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες να μην κάνουμε καλή σεζόν”.

Απ’ τη μεριά της, η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του και το ήθος του, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Μπακασέτα στην τουρκική ομάδα Αlanyaspor.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2016. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε 20 γκολ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας, που το 2018 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έπειτα από 24 χρόνια.

Eνα θερμό «ευχαριστώ» από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον Τάσο Μπακασέτα για την προσφορά του, το ήθος του και τα όσα σπουδαία ζήσαμε μαζί στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου μαζί με τις ευχές μας για καλή συνέχεια και μεγάλες επιτυχίες στο επόμενο κεφάλαιο που ανοίγει στην ποδοσφαιρική του καριέρα.”

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις