Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΕΚ: Είναι οριστικό – Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Γιόχανσον

Γιόχανσον
Reuters

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έστειλε τη Σουηδία στο Μουντιάλ της Ρωσίας, αποκλείοντας την Ιταλία με το γκολ που πέτυχε στον πρώτο αγώνα μπαράζ (0-0 το ματς στο “Σαν Σίρο”). Ο μέσος της ΑΕΚ όμως δεν μπορεί να χαρεί όσο θα ήθελε αυτή την επιτυχία και μαζί του και η Ένωση…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον, που αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα της Σουηδίας με την Ιταλία στο «Σαν Σίρο».

Ο Γιόχανσον τραυματίστηκε στο αριστερό του γόνατο στο 17′ του αγώνα -οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού- και μεταφέρθηκε σε κλινική του Μιλάνου, όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

https://www.youtube.com/watch?v=O8xvISDf5Vc

Η ενημέρωση που έλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από το ιατρικό τιμ της Σουηδίας επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Στον μέσο της Ένωσης τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας, του δόθηκαν πατερίτσες και θα επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να προγραμματίσει –μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ- το χειρουργείο που θα κάνει.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις