Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εκεί παίζει χωρίς Λιβάγια! Η αποστολή με ΑΕΛ

Λιβάγια
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αρκετές “ανάσες” θα πάρει το προσεχές διάστημα ο Μάρκο Λιβάγια, που δεν βρίσκεται στους “εκλεκτούς” του Χιμένεθ για τον πρώτη ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Σε ποια παιχνίδια πρωταθλήματος δηλώθηκε να απουσιάσει.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ -στη Λάρισα- εκεί όπου δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σιμόες – Γιακουμάκης, αλλά και ο Λιβάγια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προτίμησε να ξεκουράσει τον Λιβάγια, ενώ αποκάλυψε και σε ποια -δυο- παιχνίδια πρωταθλήματος θα στερηθεί των υπηρεσιών του (συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες).

Ο Κροάτης επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (26η αγωνιστική, 18/3) και με Πλατανιά (27η αγωνιστική, 1/4)

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ (01/03, Newsit.gr, 19:30).

Η αποστολή της ΑΕΚ

Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Μασούντ, Γιούσης, Μπακασέτας, Αραούχο, Αντωνίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις