Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – “Ένα ακόμη χτύπημα κάποιων γραφικών! Το γήπεδο θα ολοκληρωθεί”

ΑΕΚ - γήπεδο
ΦΩΤΟ eurokinissi

“Ένας ακόμα κρίκος στον ανελέητο πόλεμο εναντίον αυτού του γηπέδου” αναφέρει η πλευρά της ΑΕΚ, σχολιάζοντας τη νέα προσφυγή που κατατέθηκε κατά της “Αγιά – Σοφιάς”.

Όπως έγινε γνωστό, 56 πολίτες ζητούν την ακύρωση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ -με προσφυγή στο ΣτΕ, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα περιβαλλοντικό έγκλημα με τεράστιες, διαρκείς και ανεπίστρεπτες κοινωνικές επιπτώσεις.

Η νέα κίνηση κατά του γηπέδου της ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από την πλευρα της Ένωσης.

Οι “κιτρινόμαυροι” ανέφεραν πως η προσφυγή έγινε αφού εξάντλησαν όλα τα χρονικά περιθώρια, θέλοντας να δημιουργήσουν εκ νέου πρόβλημα.

Γήπεδο ΑΕΚ: Προσφυγή στο ΣτΕ κατά της άδειας της «Αγιά – Σοφιάς»

Μάλιστα, τονίζεται πως η συγκεκριμένη κίνηση “… είναι ένα ακόμα χτύπημα κάποιων γραφικών που ζουν σε έναν δικό τους κόσμο μακριά από τη σημερινή εποχή, είναι ένας ακόμα κρίκος στον ανελέητο πόλεμο εναντίον αυτού του γηπέδου που ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί”.

“Θα πάρουν τις απαντήσεις τους για μια ακόμα φορά με όπλο μας το δίκαιο”

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επισημαίνουν πως το κάθε εμπόδιο αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, αφού η ομάδα σέβεται κάθε διαδικασία ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα οχυρωθεί και πάλι όπως και πριν για να αντιμετωπίσει την απειλή εναντίον του ονείρου εκατομμυρίων ανθρώπων.

Όσον αφορά το περιεχόμενο της προσφυγής, από την ΑΕΚ σχολιάζουν πως τα ζητήματα που θέτει -μετά και από μια πρώτη μελέτη με τα νομικά επιτελεία της- έχουν ήδη κριθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ και από την ελληνική δικαιοσύνη που έχει ήδη κρίνει την απόλυτη νομιμότητα του έργου.

Επισημαίνεται ακόμα πως “… το δήθεν ενδιαφέρον για τα συμφέροντα του ερασιτεχνικού σωματείου είναι 100% υποκριτικό αφού όλοι γνωρίζουν ότι για να ζήσει το ερασιτεχνικό σωματείο χρειάζονται έσοδα και αυτά τα έσοδα μόνο από τη λειτουργία του νέου γηπέδου μπορούν να προέλθουν”.

Τέλος, οι άνθρωποι της ΑΕΚ τονίζουν πως “… σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια χωρίς το παραμικρό ίχνος ανησυχίας θα δώσει με ενότητα μια ακόμα μάχη εναντίον εκείνων που το μοναδικό που τους ενδιαφέρει δεν είναι ούτε το περιβάλλον, ούτε η δήθεν νομιμότητα, ούτε φυσικά η ερασιτεχνική ΑΕΚ αλλά να μην δουν την ομάδα μας να φτιάχνει γήπεδο.

Θα πάρουν τις απαντήσεις τους για μια ακόμα φορά με όπλο μας το δίκαιο, τη νομιμότητα και την αποφασιστικότητα μας να μπει η ομάδα μας υπερήφανη στο σπίτι της και να επιστρέψει στη γη των προγόνων μας κάτι που έγινε το 1930 ακριβώς σαν αύριο 2 Νοεμβρίου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις