Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εντυπωσιακό βίντεο από την “Αγιά Σοφιά”! Αλλάζει καθημερινά η εικόνα [vid]

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinisi

Το νέο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ έχει αρχίσει να παίρνει “σάρκα και οστά” και η εικόνα στο χώρο αλλάζει καθημερινά, όπως αποδεικνύεται και από ένα σχετικό βίντεο στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα έργα για την “Αγιά Σοφιά” στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς και κάθε μέρα, οι εργασίες δίνουν και νέα μορφή στο χώρο, αυξάνοντας και την προσμονή των φίλων της ομάδας για την ολοκλήρωση του νέου “σπιτιού” τους.

Η κάμερα του agiasofia.today βρέθηκε και σήμερα (24/04) στο εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε, όπως πάντα, πολλές νέες εικόνες να καταγράψει. Το μπετόν έχει πέσει πια παντού στο βόρειο τμήμα του εργοταξίου, από την πλευρά του άλσους δηλαδή, και η εξέλιξη του έργου είναι ραγδαία.

Όπως όμως εξηγεί στο βίντεο ο πολιτικός μηχανικός Μάρκος Ζαφειρίου η ανάπτυξη των κτισμάτων σε ισόγειο και υπόγειο είναι συνεχής, ενώ είναι πλέον έτοιμος προς θεμελίωση και ο πυλώνας 1 που μαζί με τον ήδη θεμελιωμένο πυλώνα 2, θα χρησιμεύσουν για τη στήριξη του στεγάστρου του γηπέδου.

Το video από το γήπεδο της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις