Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιστροφή Γαλανόπουλου! Μέσα και ο Κρίστιτσιτς με ΟΦΗ [pic]

ΑΕΚ: Επιστροφή Γαλανόπουλου! Μέσα και ο Κρίστιτσιτς με ΟΦΗ [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μετά από καιρό βρίσκεται ξανά στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην 20η αγωνιστική της Superleague. Στη διάθεση του Χιμένεθ και ο Κρίστιτσιτς.

Για πρώτη φορά το 2019, ο Κώστας Γαλανόπουλος συμμετέχει σε αποστολή της ΑΕΚ, αφού έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, ενισχύοντας τις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός τον πήρε έτσι στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, για το οποίο έχει κανονικά στη διάθεσή του και τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Ο Τάσος Μπακασέτας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε ο Ουκρανός στόπερ δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (15:00) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ, στο ΟΑΚΑ. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπογέ.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις