Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιστροφή Ίβιτς! Έδωσε τα… χέρια με Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Επιστροφή Ίβιτς! Έδωσε τα… χέρια με Μελισσανίδη
Intime

Σε συμφωνία με τον Ίλια Ίβιτς, για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ήρθε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Παίρνει σειρά ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί να φέρει την ΑΕΚ και πάλι σε σωστό δρόμο και το πρώτο βήμα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (27.08.2019) με το deal που έκανε με τον Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος επιστρέφει στην ΑΕΚ, αφού συμφώνησε να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή, με συμφωνία χρονικής διάρκειας 2+2 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πλέον, στην ΑΕΚ φουλάρουν για πρόσληψη προπονητή, μετά την απόλυση του Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Γκουστάβο Πογέτ να είναι ο μεγάλος στόχος των “κιτρινόμαυρων”.

Να θυμίσουμε ότι ο Ίβιτς είχε περάσει από την ΑΕΚ αρχικά ως ποδοσφαιριστής από το 2002 μέχρι το 2004 και εν συνεχεία δούλεψε σε πόστο διευθυντή ποδοσφαίρου από το 2004 μέχρι το 2007. Ο 48χρονος Σέρβος επέστρεψε στην Ένωση τη σεζόν 2008/09 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ανάλογο πόστο στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις