Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ: Επιστροφή Μάνταλου για τη… φιέστα!

ΑΕΚ: Επιστροφή Μάνταλου για τη… φιέστα!
Eurokinissi

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να γιορτάσει σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος -αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι στις δικαστικές αίθουσες- αλλά αυτή δεν είναι η μοναδική καλή είδηση για τους “κιτρινόμαυρους” ενόψει του ματς με τον Λεβαδειακό.

Με μια ευχάριστη είδηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague (Κυριακή 22/4, 19:00).

Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή που θα αντιμετωπίσει το σύλλογο από την Βοιωτία και η είδηση είναι πως σε αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Πέτρος Μάνταλος!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ επιστρέφει σε αποστολή σχεδόν μετά από έξι μήνες – για την ακρίβεια 174 ημέρες – καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση πρόσθιου χιαστού.

Το αν θα είναι στη 18άδα κι αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής εξαρτάται πια από τον Χιμένεθ και την εξέλιξη του ματς, που μπορεί να δώσει τον φετινό τίτλο στους “κιτρινόμαυρους”.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χιμένεθ

Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Λιβάγια

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις