Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εποχή… Καρέρα στην Ένωση! Συμφώνησε με τον Ιταλό τεχνικό

ΑΕΚ: Εποχή… Καρέρα στην Ένωση! Συμφώνησε με τον Ιταλό τεχνικό
ΦΩΤΟ intime

Ο Μάσιμο Καρέρα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές τα.. βρήκαν το Σάββατο (07.12.2019) και την Κυριακή αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία τους.

Έδωσαν τα… χέρια! Σε συμφωνία με τον Μάσιμο Καρέρα , για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ήρθε το Σάββατο (07.12.2019) η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο 55χρονος Ιταλός τεχνικός έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Αντρέα Ντ’ Αμίκο και μια ημέρα μετά συναντήθηκε με τον Ίλια Ίβιτς -παρουσία και του Μηνά Λυσάνδρου- και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”.

Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά και οι ανακοινώσεις, για να “σφραγιστεί” και επίσημα η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι που θα γίνει την Κυριακή. Ο Μάσιμο Καρέρα θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ο Ιταλός προπονητής, συνοδευόμενος από τον Ίλια Ίβιτς,θα βρεθεί αργότερα στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Η συνέντευξη Τύπου και η παρουσίαση του, θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις