Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ετοιμάζει… αντίδραση αν επαληθευτούν οι “διαρροές” για Χριστοδουλόπουλο

ΑΕΚ: Ετοιμάζει… αντίδραση αν επαληθευτούν οι “διαρροές” για Χριστοδουλόπουλο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μεγάλη συζήτηση -αλλά και οργή- έχει προκαλέσει στην πλευρά της ΑΕΚ η “διαρροή” που αναφέρει πως η απόφαση για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου -η οποία ίσως βγει και εντός της ημέρας- είναι υπέρ του Ολυμπιακού.

Μια “διαρροή” που εμφανίστηκε το Σάββατο (08.09.2018) σε ιστοσελίδα “ερυθρόλευκης απόχρωσης” για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου -που… εξαφανίστηκε άμεσα- προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στην πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο μυαλό των ανθρώπων της Ένωσης είναι δεδομένο πως θα πάει την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό , σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δικαιωθεί. Στην περίπτωση όμως που το σκεπτικό μοιάζει με αυτό που “διέρρευσε”, τότε οι κινήσεις των κιτρινόμαυρων” δεν θα περιοριστούν στην προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Όπως αναφέρει η “Live Sport”, από την πλευρά της ΑΕΚ τονίζεται: “Περιμένουμε να δούμε, αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά, τότε το πράγμα θα ανοίξει πάρα πολύ”. Η Ένωση μπορεί να προσφύγει στο Εφετείο ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης. Στην περίπτωση όμως που θα θελήσει να πάει την υπόθεση στα άκρα, η Ένωση μπορεί να κινηθεί και νομικά κατά των μελών της επιτροπής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις