Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

ΑΕΚ – Europa League: Ο Ανέστης στην κορυφαία 11αδα!

Ανέστης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η παρουσία του Γιάννη Ανέστη ήταν καταλυτική στην ισοπαλία της ΑEK μέσα στην έδρα της Μίλαν. Ο Έλληνας πορτιέρε μπήκε στην κορυφαία 11άδα της UEFA για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Γιάννης Ανέστης είναι ο τερματοφύλακας στην κορυφαία ενδεκάδα της UEFA για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της ΑΕΚ κατέβασε… ρολά στην ισοπαλία (0-0) της Ένωσης στο “Σαν Σίρο” και δεν πέρασε απαρατήρητος από την UEFA.

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA, λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής του Europa league, επέλεξε τους κορυφαίους ένδεκα αυτής της αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ανέστης

“Η εμπνευσμένη απόδοση του Ανέστη, βοήθησε την ΑΕΚ να καταφέρει ισοπαλία χωρίς γκολ στο Σαν Σίρο απέναντι στην Μίλαν”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της UEFA.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Aνέστης έχει την ευκαιρία -αν ψηφιστεί- να βγει ο κορυφαίος της αγωνιστικής στο Europa League.

Η κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League

Ανέστης (ΑΕΚ), Ντε Λα Μπέγια (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Μότι (Λουγκοντόρετς), Γιασάνιτσα (Σκεντερμπέου), Σόμκο (Αστάνα), Ριγκόνι (Ζενίτ), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Τσάβι Πριέτο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ιλιτσιτς (Αταλάντα), Γουίλιαμ Χοσέ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Καμπανάνγκα (Αστάνα).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις