Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Europa League: Πήρε…. παράταση η πρόκριση! Αισιοδοξία στην Ένωση

ΑΕΚ – Europa League: Πήρε…. παράταση η πρόκριση! Αισιοδοξία στην Ένωση
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να “σφραγίσει” την πρόκριση της στους “32” του Europa League από την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, μιας και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα. Η Ένωση θα μπορούσε να χάσει το παιχνίδι, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά θα έφερε την αναμέτρηση στα ίσια (2-2) και λίγο ήθελε να κάνει την ολική ανατροπή.

Η ΑΕΚ χρειάζεται πλέον έναν βαθμό για να προκριθεί στους “32” του Europa League. Αυτό σημαίνει ότι την τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία κόντρα στην Αούστρια, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα παίξει για δύο αποτελέσματα, την ισοπαλία και τη νίκη.

Αισιοδοξία για την πρόκριση

Στο στρατόπεδο της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία ότι η πρόκριση δεν χάνεται. Οι “κιτρινόμαυροι” είναι σίγουροι ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Αυστρία στις 7 Δεκεμβρίου. Οι Αυστριακοί, άλλωστε, δεν είναι κανένα μεγαθήριο, με την ΑΕΚ να κρατάει την τύχη στα χέρια της και να ελπίζει ότι δεν θα κάνει την πρώτη και “φαρμακερή” ήττα της στο φετινό Europa League.

Μέχρι εκείνο το παιχνίδι, το πρόγραμμα της ΑΕΚ είναι βατό, μιας και το σύνολο του Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει τους Πλατανιά (εντός), Καλλιθέα (εκτός για το Κύπελλο) και Λεβαδειακό (εκτός).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις