Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έβγαλε το πρόγραμμα ο Ολιβέιρα! Αισιόδοξα… μηνύματα από Αραούχο (video, pic)

ΑΕΚ: Έβγαλε το πρόγραμμα ο Ολιβέιρα! Αισιόδοξα… μηνύματα από Αραούχο (video, pic)
Intime.gr

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ. Τα νέα είναι ευχάριστα από το… μέτωπο των τραυματιών, με τους Ολιβέιρα και Αραούχο.

Η νέα εβδομάδα προπονήσεων στην ΑΕΚ ξεκίνησε με το 4ο τεστ για κορονοϊό των παικτών και συνεχίστηκε με.. ευχάριστα νέα για τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έβγαλε κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του δείχνοντας ικανός να βοηθήσει την ομάδα στα πλέι οφ που… έρχονται. Βέβαια, ασφαλέστερα συμπεράσματα σχετικά με την κατάστασή του θα βγουν  τις επόμενες μέρες.

Τα θετικά μηνύματα που έρχονται από το μέτωπο του Πορτογάλο επιθετικού μοιράστηκε φυσικά η ΑΕΚ στα social Media: «Νέλσον Ολιβέιρα: Είναι εδώ!»

https://www.instagram.com/p/CAnf9W_lueA/?utm_source=ig_embed

Για προληπτικούς λόγους εκτός έμειναν οι Οικονόμου και Κλωναρίδης, ενώ ενθαρρυντικά είναι και τα μηνύματα από τον Σέρχιο Αραούχο, που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αργεντινός επιθετικός δείχνει θετικά σημάδια μέσα από την καθημερινή του παρουσία στα Σπάτων και υπάρχει αισιοδοξία αναφορικά με το διάστημα που απαιτείται για την επιστροφή του στις κανονικές προπονήσεις. Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε ένα βίντεο που τον εμφανίζει τον Αραούχο να ακολουθεί ατομική προπόνηση, κάνοντας ελαφρύ τρέξιμο.

https://www.instagram.com/p/CAnXin6FmMY/?utm_source=ig_embed

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις