Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ – Γιόχανσον: Μήνυμα στήριξης από Λυμπερόπουλο

Γιόχανσον
ΦΩΤΟ Reuters

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάκομπ Γιόχανσον είναι το θέμα που έχει συγκλονίσει την ΑΕΚ από το βράδυ της Δευτέρας (13/11).

Ο Γιόχανσον “πάγωσε” τους ανθρώπους της εθνικής Σουηδίας αλλά και της ΑΕΚ, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

“Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι με αυτό που έγινε, είναι φυσιολογική αυτή η αντίδραση. Ο Γιάκομπ είναι πολύ δημοφιλής στην ΑΕΚ. Είναι και για μας ένας ήρωας στην ομάδα μας, όπως είναι και για την εθνική”, ανέφερε στη σουηδική “Aftonbladet” ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

ΑΕΚ – Γιόχανσον: Το «σοκ», η μετεγγραφή και η αποζημίωση

Η Ένωση ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Γιόχανσον, κάτι που είχε κάνει και με τους Λαμπρόπουλο, Μπακάκη και Μάνταλο, μετά τους δικούς τους σοβαρούς τραυματισμούς.

Λυμπερόπουλος σε Γιόχανσον: “Θα είμαστε δίπλα σου”

Πάντως, μέχρι πρότινος, ο Σουηδός δεν είχε… διάθεση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Ήδη, ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε με τον παίκτη, ενώ μετέφερε την κατάσταση στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Λυμπερόπουλος διαβεβαίωσε των παίκτη πως θα έχει τη στήριξή της Ένωσης στην προσπάθειά του να επιστρέψει το συντομότερο και πάλι δυνατός στα γήπεδα. Απ’ την μεριά του, ο Γιόχανσον ευχαρίστησε τον Λυμπερόπουλο.

“Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τώρα. Η ΑΕΚ έχει προσπαθήσει να του επεκτείνει το συμβόλαιο. Θα ξαναμιλήσουμε μαζί του και θα δούμε πώς βλέπει και ο ίδιος την κατάσταση”, ανέφερε σχετικά στην“Aftonbladet” ο Ανδρέας Δημάτος.

Να αναφέρουμε πως ο Γιόχανσον επέστρεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε στα Σπάτα με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ. Ο Σουηδός θα περάσει από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τον χρόνο και τον τόπο της επέμβασης, στην οποία πρέπει να υποβληθεί.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις