Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τσιγκρίνσκι!

ΑΕΚ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τσιγκρίνσκι!
Intime

Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Γλίτωσε τα… χειρότερα ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ, που ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντμίτρο Τσιγκείνσκι στάθηκε άτυχος την Κυριακή που μας πέρασε (09.02.2020) αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, στη διάρκεια της προθέρμανσης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αποσύρθηκε από το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν την έκταση του προβλήματος, που τελικά δεν είναι και τόσο ανησυχητικό. Η μαγνητική έδειξε θλάση πρώτου βαθμού για τον Τσιγκρίνσκι.

Ουσιαστικά, μιλάμε για την πιο ελαφριά μορφή θλάσης. Ο Ουκρανός αμυντικός ξεκινά άμεσα θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει -κατά σειρά- σε διάστημα δύο εβδομάδων τον Άρη στο “Βικελίδης” για τη Superleague, εντός έδρας τον Παναιτωλικό σε αγώνα ρεβάνς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις