Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: “Group therapy” στα Σπάτα! Τι είπε ο Καρντόσο στους παίκτες

ΑΕΚ: “Group therapy” στα Σπάτα! Τι είπε ο Καρντόσο στους παίκτες
ΦΩΤΟ intime

Μία μέρα μετά την κακή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στην Κραϊόβα, ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και μίλησε σε ήρεμο τόνο στους παίκτες, ζητώντας τους όλοι μαζί να βρουν τη λύση του προβλήματος.

Μεγάλος εκνευρισμός επικρατούσε στην ΑΕΚ μετά την πρόκριση επί της Κραϊόβα στο Europa League, εξαιτίας της τραγικής απόδοσης των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και της αντίδρασης του Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός έδειξε την αντίθεσή του στην αντικατάστασή του από τον Μιγκέλ Καρντόσο και αποχώρησε από το γήπεδο για τα αποδυτήρια πολύ πριν τελειώσει ο αγώνας.

ΑΕΚ: Εκνευρισμένος ο Μελισσανίδης! Έφυγε από τα επίσημα

Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως, στην προπόνηση της Παρασκευής (16/08) δεν θέλησε να… τραβήξει το σκοινί ούτε με τον ίδιο τον Λιβάγια, ούτε και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, επιλέγοντας το “group therapy” για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Η ομιλία Καρντόσο στα Σπάτα

«Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε τι φταίει. Τι έχει πάει στραβά. Έχω δει πράγματα, έχω κάνει μια πρώτη ανάλυση του παιχνιδιού. Όμως θέλω την δική σας άποψη και πάντα αυτό που θέλω είναι να ακούω την δική σας γνώμη. Θέλω τα πάντα να τα συζητάμε μαζί και μαζί να βρίσκουμε τις λύσεις γιατί είμαστε μια ομάδα και πρέπει να λειτουργούμε πάντα ως μια ομάδα.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις