Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι! Στην αποστολή για τα Τρίκαλα

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι! Στην αποστολή για τα Τρίκαλα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.

Το όνομα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεχωρίζει από την αποστολή που ανακοίνωσε η ΑΕΚ για τον φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα στη Θεσσαλική πόλη, αφού ο Ουκρανός αμυντικός φαίνεται ότι είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε μείνει εκτός προπονήσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, εξαιτίας μιας θλάσης στο πόδι και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμη σε κάποιο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Πλέον είναι έτοιμος όμως και είναι πιθανό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο της ομώνυμης πόλης την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου (20.00). Η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα το πρωί της Παρασκευής”.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τα Τρίκαλα

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Άλεφ, Μοράν, Κλωναρίδης, Γιούσης, Γιαννιώτας, Γιακουμάκης, Πόνσε.

*Απόντες από τις προπονήσεις των ημερών είναι οι διεθνείς με τις εθνικές Ελλάδας Ανδρών (Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου) και Ελπίδων (Μπότος) και οι Λιβάια, Χουλτ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Κροατίας και Σουηδίας αντίστοιχα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις