Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση με Καρέρα! [pics]

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση με Καρέρα! [pics]
ΦΩΤΟ Initime

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της ΑΕΚ πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (9/12) ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους παίκτες και το επιτελείο του και να πάρει μία πρώτη γεύση από τις προπονητικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα.

Ο Μάσιμο Καρέρα “στρώθηκε” αμέσως στη δουλειά μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ καθώς το πρωί της Δευτέρας (9/12) βρέθηκε στα Σπάτα όπου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τον παρουσίασε στους παίκτες, με τους οποίους ο Ιταλός είχε την ευκαιρία να γνωριστεί πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση και ξεκινήσει την προετοιμασία για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Superleague με την Ξάνθη.

Παρουσία Ίβιτς η “πρώτη” του Καρέρα στα αποδυτήρια της Ένωσης

Στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα, από το οποίο απουσίασε μόνο ο Κλωναρίδης που ακολούθησε ατομικό, και δόθηκαν κάποια πρώτα δείγματα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει ο Ιταλός τεχνικός στους παίκτες τους. Η επόμενη προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη το πρωί της Τρίτης (10/12) με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ (10:00 και 11:00), ενώ για το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση τους Μάσιμο Καρέρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις