Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Καρέρα στα Σπάτα! video

ΑΕΚ: Η πρώτη προπόνηση του Καρέρα στα Σπάτα! video
ΦΩΤΟ intime

Ο Μάσιμο Καρέρα έκανε τη Δευτέρα (09/12) την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα ως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ την κατέγραψε στην κάμερα, δίνοντας εικόνα στους φίλους της ομάδας μέσα από τα social media.

Η ΑΕΚ προχώρησε στην αντικατάσταση του Νίκου Κωστένογλου με τον Μάσιμο Καρέρα και ο Ιταλός ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με την Ξάνθη στη 14η αγωνιστική της Superleague.

Ο νέος προπονητής της Ένωσης, βρέθηκε για πρώτη φορά στα Σπάτα με τους παίκτες του και έδωσε το “στίγμα” του ενόψει της συνέχειας, με την κάμερα της AEK TV να δίνει μία “γεύση” στους οπαδούς της.

Η ενημέρωση από την ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα προπόνησε τη Δευτέρα για πρώτη φορά την ΑΕΚ. Ο Ιταλός τεχνικός πήγε στα Σπάτα συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ίλια Ίβιτς, ο οποίος τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αμέσως μετά ο Καρέρα φόρεσε τη φόρμα της ΑΕΚ και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να… πιάσει δουλειά. Η κάμερα του AEK TV ήταν στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων και κατέγραψε καρέ – καρέ την επίσημη πρώτη του νέου προπονητή της ομάδας.

Η πρώτη προπόνηση του Καρέρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις