Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η “τρέλα” με τα εισιτήρια, ο Μπακάκης και η απόκτηση εξτρέμ

ΑΕΚ: Η “τρέλα” με τα εισιτήρια, ο Μπακάκης και η απόκτηση εξτρέμ
aekfc.gr

Τα εισιτήρια του ΑΕΚ – Σέλτικ κάνουν… φτερά, την ώρα που η Ένωση θα προσπαθήσει να ενισχυθεί πιο γρήγορα στα εξτρέμ, μετά το πρόβλημα που έχει προκύψει με Μπογέ. Τι ισχύει με Μπακάκη, μετά τα δημοσιεύματα που τον έβαλαν στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Σε ρυθμούς… Σέλτικ κινούνται οι φίλοι της ΑΕΚ και θέλουν να δώσουν δυναμικό «παρών» την προσεχή Τρίτη (14.08.2018) στο ΟΑΚΑ κι έτσι να βοηθήσουν τους «κιτρινόμαυρους» να προκριθούν στα πλέι οφ του Champions League.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι οπαδοί της ΑΕΚ… εξαφανίζουν τα «μαγικά χαρτάκια» αφού μέσα σε δυο 24ωρα η προπώληση των εισιτηρίων έφτασε τις 10.000. Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά και είναι δεδομένο πως το βράδυ της Τρίτης το ΟΑΚΑ θα έχει πολύ κόσμο. Την ίδια ώρα, έχουν πωληθεί 12.000 διαρκείας.

Ο Μπογέ φέρνει εξελίξεις

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λούκας Μπογέ (υποφέρει από σύνδρομο κοιλιακών) αναγκάζει την ΑΕΚ να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ακραίου.

Στο… αισιόδοξο «σενάριο», ο Μπογέ δύσκολα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 2 με 3 εβδομάδες. Αν μάλιστα η θεραπεία που ακολουθήσει δεν φέρει αποτελέσματα και κριθεί αναγκαίο να χειρουργηθεί, τότε το διάστημα της απουσίας του θα μεγαλώσει.

Ο Μελισσανίδης δεν… αφήνει Μπακάκη

Όσον αφορά τη φημολογία που προέκυψε –μέσω δημοσιεύματος- με τον Μιχάλη Μπακάκη, σύμφωνα με τη «Live Sport», η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ενημερώσει την πλευρά του διεθνούς μπακ πως προτίθεται να ανανεωθεί σύντομα η συνεργασία τους.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα αναλάβει να μιλήσει ο ίδιος με τον Μπακάκ και τον μάνατζέρ του, κάτι όμως που δεν αναμένεται να γίνει πριν οριστικοποιηθεί το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον της Ένωσης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις