Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ και Ολυμπιακός βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ για το… αυτονόητο! video

ΑΕΚ και Ολυμπιακός βραβεύτηκαν από τον ΠΣΑΤ για το… αυτονόητο! video
ΦΩΤΟ Initime

Σπουδαία τιμή και βράβευση για τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Ολυμπιακός στη γιορτή του ΠΣΑΤ

Σε μια από τις ειδικές βραβεύσεις του, που έγιναν στο πλαίσιο της Γιορτής των Κορυφαίων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου απένειμε το Έπαθλο “Ευ Αγωνίζεσθαι” από κοινού στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία τους με την κοινή παρουσία και βράβευση στο στάδιο “Καραϊσκάκης” της Μυρτούς και της Τόνιας, πριν από το μεγάλο τους ντέρμπι.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος, αλλά και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς.

“Αυτό το βραβείο δεν ανήκει φυσικά ούτε στην ΑΕΚ, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον Νίκο, ούτε σε εμενα αλλά σε αυτές τις δυο κοπέλες που αποτελούν με τον αγώνα τους έμπνευση ζωής. Όσοι αυτή τη ζωή έχουμε περάσει βιώματα τέτοια μπορούμε να το καταλάβουμε

Οφείλω ένα ευχαριστώ στον Νίκο Γαβαλα γιατί η πρωτοβουλία ήταν δική του . Οι αρχές και τα ιδανικά της ομάδας που έχω την τιμή να εκπροσωπώ μου επέβαλλαν να συνεργαστώ για αυτό που είδατε.

Όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά Ζούμε καθημερινά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον που σε φθείρει αλλά θα πρέπει να καταλάβουμε οτι έχουμε πολλές ανάλογες υποχρεώσεις.

Σήμερα βραβευόμαστε για το αυτονόητο.

Πρέπει να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο, να καταλάβουμε ότι είμαστε εδώ για να το υπηρετούμε και να μην πιστέψουμε ποτέ ότι είμαστε πάνω από το ποδόσφαιρο και από τις ομάδες και να θυμόμαστε ότι παραμένουμε δημοσιογράφοι με την κανονική έννοια του όρου.” ανέφερε ο Ανδρέας Δημάτος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις