Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΕΚ – Κάλεσμα Λυμπερόπουλου! “Βαρόμετρο ο κόσμος σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή”

ΑΕΚ - Λυμπερόπουλος
aekfc.gr

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, μίλησε για τις δύσκολες “μάχες” που έχει μπροστά της η Ένωση, αρχής γενομένης τον προημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η παρουσία του κόσμου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που κάνουν οι “κιτρινόμαυροι” σε τρεις διοργανώσεις.

Η δήλωση του Νίκου Λυμπερόπουλου στο aekfc.gr

“Μεγάλη και σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού για την ομάδα μας και τον κόσμο μας, αλλά για εμάς είναι ένα ματς που ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις και καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά, όπως μέχρι σήμερα, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Σε αυτή την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις