Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Καρντόσο: “Θετικό συμπέρασμα! Πρέπει να ελέγχουμε την ταχύτητα”

ΑΕΚ – Καρντόσο: “Θετικό συμπέρασμα! Πρέπει να ελέγχουμε την ταχύτητα”
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Μιγκέλ Καρντόσο έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του σε αρκετά σημεία του αγώνα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Την εικόνα της ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη σεζόν 2019-20, σχολίασε στην κάμερα της Nova, ο προπονητής της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο.

Οι δηλώσεις του Κανρτόσο

«Παίξαμε ένα παιχνίδι σε πολύ υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Πιστεύω πως το συμπέρασμα είναι θετικό. Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε ταχύτητα, προσπαθήσαμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά το πληρώσαμε αυτό στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους.

Υποφέραμε λόγω της κόπωσης και πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ρίχνουμε ταχύτητα, να κρατάμε την μπάλα και να παίρνουμε ανάσες ακόμη και κρατώντας την μπάλα. Σε αυτό το κομμάτι δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα, γιατί κάναμε πολλά λάθη σε εύκολες πάσες. Αυτό νομίζω πως οφείλεται στην πνευματική μας κόπωση.

Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο πως δεν μπορούμε να έχουμε το πόδι συνέχεια στο γκάζι και το κατάλαβαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά ακόμη και στο διάστημα που αντιμετωπίσαμε πρόβλημα και δεν επιτίθετο όπως θα ήθελα, μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν».

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι: «Έχουμε παίκτες που είναι σε διαφορετικό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, όπως ο Βέρντε, ο Ολιβέιρα και ο Αλμπάνης. Ο Τσιγκρίνσκι τραυματίστηκε ξανά. Θα πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε χρόνο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ζευγάρι Χόνβεντ-Κραϊόβα: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε γι’ αυτό. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε πολλούς παίκτες. Έχουμε πολλές λύσεις και πρέπει να τις διαχειριστούμε. Πρέπει να δούμε τη δική μας ομάδα και πώς θα αποδώσουμε καλύτερα σαν ομάδα. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είδαμε και σήμερα πως απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο μπορούν να ανταποκριθούν».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις