Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Καταγγελία για συμπαιγνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο!

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για υποκίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου “σε μη νόμιμες ενέργειες”, κατηγορεί τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ ΑΕΚ, στη 16σελιδη προσφυγή της στην αθλητική δικαιοσύνη, ζητώντας την τιμωρία τόσο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, όσο και του παίκτη.

Η απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει αρκετά ακόμη “επεισόδια”, μέχρι και την κατάληξή της, αφού η ΑΕΚ φαίνεται αποφασισμένη να “κυνηγήσει” την υπόθεση και την τιμωρία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με την προσφυγή που έχει καταθέσει στην αθλητική δικαιοσύνη, η Ένωση υποστηρίζει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της «μεθόδευσε στρατηγικά την υπογραφή συμβολαίου με την αντίδικο ΠΑΕ», την ώρα που ο Ολυμπιακός «υποκίνησε τον ποδοσφαιριστή σε μη νόμιμες ενέργειες», τελώντας «υπό πλήρη γνώση της ύπαρξης συγκεκριμένης συμβατικής δέσμευσης του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας, αλλά κινήθηκε επιθετικά απέναντί μας».

Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ αξιώνει αποζημίωση 315.666,66 ευρώ από Ολυμπιακό και Χριστοδουλόπουλο, την απαγόρευση συμμετοχής του παίκτη σε επίσημους αγώνες για έξι μήνες, αλλά και την επιβολή ποινής απαγόρευσης μετεγγραφών στον Ολυμπιακό για δύο μετεγγραφικές περιόδους, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ένωση ανέφερε στην καταγγελία της, ότι όταν ο Ολυμπιακός ενημέρωσε στις 11 Μαΐου, πως αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Χριστοδουλόπουλο, η ΑΕΚ απάντησε πως εκείνος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2019, το οποίο και προέβλεπε αποδοχές 308.800 ευρώ, αλλά και μία σειρά από μπόνους για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κατάκτηση πρωταθλήματος (50.000 ευρώ) και Κυπέλλου (30.000 ευρώ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις